Ravintola & Kahviot|

Vuokatti Sport Resort on paikka niin nautiskeluun kuin omien rajojen ylittämiseen. Uudistunut ravintolamme O'las upeine maisemineen hakee vertaistaan koko Vuokatissa. Tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan tunnelmasta aktiivisen heimosi keskuuteen.

Ravintolapalvelut

380-paikkainen ruokaravintola O’las  tarjoaa Vuokatin alueen laajimmaan seisovan pöydän joka päivä. Huippu-urheilijoiden vaatimusten mukaisesti pidämme valikoimamme päivittäin laajana ja maukkaana.  O’laksen perustarjoilun muodostavat päivittäin noutopöydästä tarjoiltavat aamiainen, lounas ja päivällinen. Lounaalla on mahdollisuus valita myös kevyempi keittolounasvaihtoehto.

Ravintolan lisäksi teitä palvelee aulakahvio A-oikeuksin. Ravintolan yhteydessä on kesäisin terassi, josta avautuvat kauniit näköalat Särkiselle ja Vuokatin vaaroille. Vuokattihallin kahvio palvelee uima- ja urheiluhallin aukioloaikoina.

Huom! Tiedote 19.3.2020

Koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi keskeytämme ravintola Olaksen toiminnan toistaiseksi. Myös Vuokattihalli, uimahalli ja Vuokattihallin kahvio ovat toistaiseksi suljettuja.

Päärakennuksen aulakahviomme palvelee asiakkaitamme edelleen. Hotelliasiakkaille on tarjolla aamiaista aulakahviossa.

 

Ruokaravintola O’las
Avoinna päivittäin
Puh. 0444 148 810

Päärakennuksen aulakahvio
Avoinna päivittäin klo 10–21
Puh. 0444 148 810

Vuokattihallin kahvio
Puh. 0444 148 811

LISÄTIEDOT JA VIIKON MENU/LOUNASLISTA >>

 

Takaisin ylös

Perhejuhlat

Ravintolamme on myös tunnettu tilauspalveluistaan. Toteutamme yksilöllisesti suunniteltuja perhejuhlia kuten lakkiaisia, hääjuhlia, syntymäpäivävastaanottoja ja muistotilaisuuksia.

 

Tiedustelut, tarjouspyynnöt ja varaukset

Myyntipalvelu
ma-pe 8-16
Puh. 08 6191 500
myyntipalvelu@vuokattisport.fi

VARAA >>

Takaisin ylös
Vuokatti Sportin

KORONA / COVID-19 tilannetiedote

LUE TÄSTÄ >>