Vapaa-ajankohteet|

Vuokatti Sport Vesiurheilukeskus

Vesiurheilukeskuksen löydät keskeltä Vuokattia Ahvenuksenlammelta. Vesiurheilukeskuksella harrastetaan vesihiihtoa erilaisin välinein käyttäen lammen ylittävää vetokaapelia. Aikaisempaa kokemusta vesihiihdosta, wakeboardingista tai sup-lautailusta et tarvitse, sillä me opetamme kaiken olennaisen ensi askelista aina aktiiviharrastajien tasolle. Keskus tarjoaa mm. Sup-lautailun peruskurssia non-stoppina, eli opetamme teille olennaisen ja pääset heti kokeilemaan uutta lajia turvallisesti.

Vesiurheilukeskukselta saat kaiken tarvittavan harrastamiseen märkäpuvuista erilaisiin suksiin ja lautoihin! Mukaan tarvitset vain pyyhkeen ja uimavarustuksen!

 

SUP- lautailu
Vesiurheilukeskuksella opetamme sinulle Sup-lautailun perusteet ja pääset nauttimaan Suppailusta kauniissa ympäristössämme Ahvenuslammella. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse. Halutessasi voit vuokrata laudan myös mukaan vaikka Hiukkaan, Katinkultaan tai vaikka mökille viikonlopuksi.

Asenne Sup-lauta pakettiin kuuluu:
lauta, karkuremmi, Evä, kantolaukku, pumppu sekä mela.

 

Ensiaskeleet Kaapelilla
SUP- lautaa käytetään myös Kaapelilla. Opetamme sinulle kaapelilla ensiaskeleet käyttäen SUP -lautaa. Tämä on Vesiurheilukeskuksen oma tekniikka, jolla opit nopeasti ja turvallisesti kaapelivedon ensiaskeleet. Sup-laudalta on sitten helpompi siirtyä vaikka vesisuksiin tai wakeboard -lautaan. Tämä tuntuu siltä kuin surffaisi isolla laudalla, ehdottomasti kokeilun arvoinen juttu. Vaikeusaste Helppo.

Sup Joogaa, Sup koskimelontaa ja muita erikoisohjelmia, tottakai tehdään ja mennään!


LISÄINFOA:

0400 174 145

VESIURHEILUKESKUKSEN KOTISIVUT>>

Vesiurheilukeskuksen visiitti on täynnä kaikenlaista jännää, tulet varmasti viihtymään!

 

Elämyspassilla pääset sekä seikkailupuistoon että vesiurheilukeskukseen.
49€/aikuinen ja 39€ lapsi 7-12v

OSTA >>

Takaisin ylös

Vuokatin Seikkailupuisto

OLETKO VALMIS VUOKATIN SEIKKAILUPUISTON HAASTEESEEN?

Vuokatin Seikkailupuistosta löytyy yhdeksän eri tasoista seikkailurataa luonnonkauniissa ympäristössä metsän keskellä. Puiston radat on värikoodattu vaikeustason mukaan keltaiseen, vihreään, siniseen, punaiseen ja mustaan, eli helpoista radoista aina taitoa ja uskallusta vaativaan Suomen haastavimpaan rataan jopa 12 metrin korkuudessa. Jokainen rata loppuu huikeaan zip line -laskuun. Noin metrin korkuisilla lastenpuiston radoilla pienimmätkin seikkailijat pääsevät kokemaan jännittäviä ja hauskoja hetkiä. Etenemisessä nopeus ei ole tarkeintä, vaan elämykset ja itsensä haastaminen!

 OTA HAASTE VASTAAN, VUOKATISSA

Sijainti:

Puisto on helposti saavutettavissa autolla Vuokatinrinteiden kautta ja puiston parkkipaikalta on lyhyt kävelymatka polkua pitkin kiertäen harjun oikealta puolelta kohti korkealla näkyviä ratoja. Vuokatin Urheiluopistolta (Vuokatti Sport) on lyhyt kävelymatka sillan yli rautatien ja käännös heti oikealle, kunnes näkee harmaan konttirakennuksen.

Osoite:

Veikontie 4

Vuokatti Urheiluopiston ja Rinteiden välinen metsäalue

SEIKKAILUPUISTON KOTISIVUT >>

Elämyspassilla pääset sekä seikkailupuistoon että vesiurheilukeskukseen.
49€/aikuinen ja 39€ lapsi 7-12v

OSTA >>

Takaisin ylös

Vuokatti Disc Golf Park

Vuokartti Sportin alueella, ns. alamaastossa, on kaikille avoin frisbeegolfrata.

9-väyläinen harrastajatason rata.
Rata polveilee rinnemaastossa.
Radan par on 27 heittoa.

Frisbeekiekkoja vuokrataan ja ratakarttaa myydään Vuokattihallin kahviossa.

Ratakartta »

Vuokattihallin kahvio
Puh. 0444 148 811
kahvio@vuokattisport.fi

Takaisin ylös

Hiihtotunneli

Vuokatti Sport tarjoaa hiihdon lumiolosuhteet 365 päivää vuodessa. Maailman ensimmäinen hiihtotunneli on 1,2 km pitkä ja mahdollistaa kesätreenit huolitellulla ladulla, joka myötäilee Vuokatin maastoa ylä- ja alamäkineen. Latu sopii niin perinteiseen kuin luisteluhiihtoonkin. Tunnelin tasaisen lämpötilan ansiosta harjoittelu on mahdollista myös talven kovilla pakkasilla.

  • Lämpötila -5 – -9 astetta (°C)
  • Pituus 1,2 km (kierros 2,4 km)
  • Leveys 8 m
  • Tunnelin korkeusero (HD) 18 m
  • Kokonaisnousua (TC) 51 m / 2,4 km
  • Auki kesäkuun 4. pvä joulukuuhun aamusta iltaan ja lisäksi keskitalven kovilla pakkasilla ( -15 °C ja kylmempää)

Hiihtotunneli / ensilumenlatu, puh. 0444 148 812, sähköposti: hiihtoputki@vuokattisport.fi

HINNASTO & AUKIOLOAJAT >>

Takaisin ylös

Treenipassi

Vuokatti Sport tarjoaa treenejä läpi kesän!

Treenipassilla pääset  viikon ajan käymään rajattomasti ryhmäliikuntatunneilleimme ja kuntosalille. Parasta on se, että lajeja löytyy sekä rauhallisen, että kovan menon ystäville. Katso alta tarjouksemme ja tutustu tästä ryhmäliikuntakalenteriimme.

Treenipassilla viikon ajan ryhmäliikuntatuntien ja kuntosalin rajaton käyttö
29€/hlö

OSTA >>

Takaisin ylös

Ryhmäliikunta

Vuokatin laajimman ryhmäliikuntatarjonnan löydät Vuokatti Sportilta. Ryhmäliikuntatiloja on useita ja niitä on spinningsalista perinteisiin ryhmäliikuntasaleihin. Kesällä suurin osa tunneista siirtyvät myös ulos sään salliessa. Tarjoamme sekä kansainvälisiä konseptitunteja, että runsaasti talon omia tunteja, joista varmasti löydät omat suosikkisi, olit sitten rauhallisen tai tehokkaan menon ystävä.

Ryhmäliikuntakalenteri uudistuu neljä kertaa vuodessa ja tuntitarjontaa uudistetaan säännöllisesti. Huolehdimme siitä, että viihdyt tunneillamme ja treenaaminen on tehokasta sekä turvallista. Tutustu alla oleviin tunteihin ja kurkkaa ryhmäliikuntakalenteriin.

TUTUSTU TARJONTAAMME JA VARAA TUNTI >>

MYYNTIPALVELU >>

Takaisin ylös