Ryhmäliikunta|

Vuokatin laajimman ryhmäliikuntatarjonnan löydät Vuokatti Sportilta. Ryhmäliikuntatiloja on useita ja niitä on spinningsalista perinteisiin ryhmäliikuntasaleihin.

Ryhmäliikunta

Tule mukaan ohjatuille liikuntatunneille.
Ryhmäliikuntatunnit ovat avoinna kaikille aikuisille ja nuorille (yli 15v)

Tuntiluokat

LIHASKUNTO
Cross Training | Les Mills BODYPUMP ® | VPR | Kahvakuula | HIIT | Kuntosali | Vesiliikunta | BIKE | Core | Circuit
KESTÄVYYS
HIIT | HIIT | BIKE | Vesijumppa | Tanssimix
KEHONHUOLTO

Les Mills BODYBALANCE ® | Kehonhuolto ja venyttely | Saunavenyttely | Jooga


Ryhmäliikunta

Liikuntasalit

VH = Vuokattihalli
PH = Pallohalli
JS = Jumppasali Vuokattihallissa. Pääovesta suoraan eteenpäin 2. kerrokseen menevien portaiden ohi, ovesta hallikäytävään ja käytävää pitkin kunnes tulee vasemmalla portaat ylös. Portaita pitkin ylimpään kerrokseen.
RS=Rantasauna Eikka
SH = Break Sokos Hotel Vuokatin peilisali (2.krs vastaanottoa vastapäätä olevan kuntosalin takana)

PT-Palvelut

Kristi Loukusa
kristi.loukusa@vuokattisport.fi

Back to top

Hinnat & Ilmoittautuminen

Hinnat

  • kerta á 7 €,  10 kerran kortti (viikko-ohjelma) 50 €
  • kuukausikortti  40 €/kk sis viikko-ohjelma ja kuntosalin käytön
  • klubijäsenille 30 €/kk sis viikko-ohjelma ja kuntosalin käytön (vuoden sopimus)
  • syyskausikortti 140 € sis. viikko-ohjelma ja kuntosalin käyttö

Urheiluopistolla majoittuvat saavat 50% alennuksen kertalipusta.
Yksittäisiä lippuja myydään Vuokatti Sportin sekä Sokos hotelin vastaanotossa ja Vuokattihallin kahviossa.
Kausikortit ja klubijäsenyys Vuokatti Sportin vastaanotosta.

Ilmoittautuminen

Vuokattihallin kahvio
Puh. 0444 148 811

Ilmoittaudu tunnille alla olevasta ryhmäliikuntakalenterista.

Ryhmäliikuntakalenteri

Kaikki tunnit toteutuvat, joten voit myös tulla paikan päälle katsomaan mahtuuko ryhmään.

Maksuvälineet: käteinen, pankkikortti, E-passi, Smartum, Tyky, Eazybreak, Virike, Ticket Mind&Body, Ticket Duo

Back to top

Les Mills BODYPUMP®

Tunti on musiikin tahtiin tehtävää voimaharjoittelua, joka haastaa monipuolisesti koko kehoa sitä vahvistaen.

Tunti koostuu yksinkertaisista ja tehokkaista lihaskuntoliikkeistä käyttäen apuna step-lautaa, levytankoa ja -painoja. Sopii hyvin kaikille, sekä naisille että miehille, jotka haluavat tehokkaan kokovartalotreenin tunnissa.

Back to top

Les Mills BODYBALANCE®

Tunti on yhdistelmä joogaa, Tai Chi:tä ja Pilatesta. Se kehittää nivelten joustavuutta ja liikettä, edistää verenkiertoa ja kasvattaa lihasvoimaa samalla kaloreita polttaen. Tunnin rauhallinen osuus lisää hyvää oloa ja mielenrauhaa.

Tunti koostuu erilaisista liikkuvuuden-, tasapainon- ja kehonhallinnan harjoituksista, jotka tehdään dynaamisen musiikin tahtiin. Tunti sopii kaikille.

Back to top

Cross Training

Cross Training on maailman vanhin ja tehokkain tapa harjoitella. Cross Trainingissä harjoitellaan monipuolisesti yhdistäen taito, voima ja kestävyysharjoittelua. Treenit koostuvat aina alkulämmittelystä, taito ja/tai voima osuudesta sekä päivän treenistä (WOD – Workout of the Day) tosiaan treenistä riippuen, erilaisia välineitä hyödyntäen. Cross Training sopii kaikille kuntotasosta ja iästä riippumatta.

Back to top

Cross HIIT

Cross HIIT on intervalliharjoitteluun pohjautuva toiminnallinen treeni, jossa haastetaan kehoa. Treeneissä kehitetään taitoa, nopeutta, ketteryyttä ja kestävyyttä eri välineitä hyödyntäen. Treenit koostuvat alkulämmittelystä, taito-osuudesta sekä päivän treenistä (WOD – Workout of the day). Cross HIIT sopii kaikille kuntotasosta ja iästä riippumatta.

Back to top

Core

Tunti on yhdistelmä pilatestä ja keskivartalon lihaskuntoharjoittelua, joka haastaa kehon sekä pinnallisia, että syviä lihaksia. Tunnilla harjoitetaan monipuolisesti vatsa-, selkä- ja pakaralihaksia, jotka kehittävät kehosi liikkuvuutta, voimaa ja tasapainoa. Tunti on rauhallinen, mutta erittäin tehokas. Tunnin voivat olla kestoltaan eri mittaisia.

Back to top

HIIT

Tehokas rasvanpolttotreeni, jossa yhdistyy kiinteyttävä keskivartalotreeni. HIIT-harjoittelu on oman kehonpainoa hyödyntävä intervallitreeni, joka kehittää koko kroppaa aina hermostoa, lihasvoimaa ja -kestävyyttä, motoriikkaa ja mielen lujuutta myöden. Tunti sopii niin aloittelijoille kuin loistavasti myös edistyneille.

Back to top

Jooga

Ohjatuissa harjoituksissa yhdistetään joogan itsehoidolliset menetelmät rauhallisten liikkeiden, hengityksen ja tästä hetkestä tietoiseksi tulemisen kautta ilman arvostelua, itsensä ja tuntemuksensa hyväksyen. Läsnäolon taitojen harjoituttamisen myötä tässä hetkessä elämisen ilo ja tietoisemmat valinnat lisääntyvät sekä stressitaso laskee. Tunti sopii kaikille.

Back to top

Kahvakuula

Kahvakuula on toiminnallinen, kokonaisvaltainen ja tehokas liikuntamuoto. Kuulalla saa treenattua voimaa, kehonhallintaa, tasapainoa, liikkuvuutta. Tunnin aikana kehittyy myös aerobinen kunto.

Back to top

BIKE

Kuntopyörää muistuttavalla pyörällä poljetaan musiikin tahdissa ja ohjaajan opastuksella. Tunti koostuu alkulämmittelystä, aerobisesta ja anaerobisesta osuudesta sekä jäähdyttelystä. Tunnit voivat olla kestoltaan erimittaisia.

Käytämme sisäpyöräilyssä Polargofit palvelua, jonka avulla tunnille osallistuja voi halutessaan seurata sykkeessä tapahtuvia muutoksia tunnin aikana.  Ei vaadi omaa sykemittaria!

Back to top

Circuit

Hauska matalan kynnyksen liikuntatunti. Tunti on vaihtuva ja monipuolinen, jossa hyödynnetään eri liikuntavälineitä ja omaa painoa. Tunti toteutuu pääsääntöisesti ulkokentällä ja toimii kuntopiirinomaisesta eri teemoilla.

Back to top

Tanssimix

Tanssillinen tunti, joka pohjautuu hauskaan ja energiseen lattariin. Tuntiin on ripoteltu helppoja lihaskunto-osiota sekä lopussa lyhyt kehonhuolto. Tunti sopii kaikille.

Back to top

Aquafit

Tunnilla tutustutaan vesijuoksuun ja jumpataan syvässä ja matalassa vedessä eri välineitä hyödyntäen.

Back to top

Vatsa-peppu-reisi (VPR)

Vatsa-peppu-reisi-jumppa. Tunnin aikana keskitytään ainoastaan vatsan, pepun ja reisien trimmaukseen. Tunti sopii kaikille.

Back to top

Saunavenyttely

Venyttelytunti, joka toteutuu saunan lämmössä. Saunan lämpö lämmittää lihasta ja helpottaa venytystä. Tunnit pidetään kesän aikana pääsääntöisesti rantasaunalla ja tunnin jälkeen on loistava tilaisuus käydä uimassa Särkisessä.

Back to top

Kehonhuolto ja venyttely

Kehonhuolto on kokonaisvaltainen lihasten ja lihaskalvojen hyvinvointia edistävä tunti. Kehonhuoltotunneilla hyödynnetään vaihtelevasti eri kehonhuoltomenetelmiä kuten kuminauhoja, pilatespalloja ja foamrollereita. Liikkeet tehdään omaan tahtiin. Tunti sopii kaikille.

Back to top

Ohjattu kuntosali

Ohjattu kuntosali, jolloin tutustutaan laitteisiin ja laitteiden käyttöön.

Back to top