TYÖPAIKKASI

<< Takaisin rekrysivulle

BECOME A CHAMPION

Motivaatiota, energiaa, intoa ja itsensä ylittämisen elämyksiä laadukkaassa resort-ympäristössä. Siinä on Vuokatti Sportin menestysresepti.

Moni hyvinvointimatkailija etsii lomaltaan muuta kuin löhöämistä. Vuokatti Sport on aktiiviliikkujan unelmakohde, jossa harrastajat ja huippu-urheilijat kohtaavat samoilla treenipaikoilla. Tämä tarkoittaa elämyksellisempää, motivoivampaa ja tuloksellisempaa tapaa treenata sekä aktiivisempaa lomaa laadukkaassa ympäristössä.

Vuokatti Sport antaa kaikille urheilun harrastajille mahdollisuuden harjoitella kuin voittaja. Treenaa huippu-urheilijoiden treenivaatimusten mukaisesti kehitetyissä puitteissa ja hyödynnä viimeisin tieto urheiluvalmennuksesta, hyvinvoinnista ja terveydestä.

Vie itsesi äärirajoille, voita omat tavoitteesi, laske leposykettä tai nauti seikkailusta. Mitä teetkin, Vuokatti Sportissa teet sen maailman huippu-urheilijoiden jalanjäljissä, Pohjolan parhaissa liikuntapuitteissa.

Vuokatti Sportin liikuntapaikkoja kehitetään jatkuvasti kansainvälisten huippu-urheilijoiden toiveiden ja vaatimusten mukaisesti. Resortin menestysreseptin taustalla lepää kansallisesti ja kansainvälisestikkin tunnustettu huippu-urheilijoiden valmennuskeskus Vuokatti Sport Olympic Training Center. Hiihtolajeihin erikoistunut keskus tarjoaa valmennus-, harjoittelu-, testaus- ja huolto-olosuhteet maailman huippu-urheilijoille. Sport Resort ja Olympic Training Center yhdessä muodostavat täysin uniikin kokonaisuuden markkinoille.

Suomen Hiihtoliitto ja Vuokatti Sport tekevät laaja-alaista yhteistyötä pohjoismaisten hiihtolajien urheilutoiminnassa. Vuokatti Sport on myös Suomen yhdistetyn maajoukkeen pääyhteistyökumppani ja hiihtomaajoukkueen yhteistyökumppani.

HAE MYYNTIJOHTAJAN TEHTÄVÄÄN  >>

VUOKATTI SPORT RESORT


VUOKATTI SPORT OLYMPIC TRAINING CENTER


VUOKATTI SPORT YOUTUBE -kanava »

Takaisin ylös