JOUKKUEESI

<< Takaisin rekrysivulle

SYDÄN URHEILUSSA, ÄLY BISNEKSESSÄ

Vuokatti Sportissa sinua odottaa parhaiden suorituspaikkojen lisäksi huipputiimi. Tiimimme jäseniä yhdistää rakkaus huippu-urheiluun sekä intohimo liikuntamatkailun uudistamiseen.

Tutustu tekijöihimme! Esittelemme osan huikeasta porukasta, jonka kanssa tulet tekemään töitä.

HAE MYYNTIJOHTAJAN TEHTÄVÄÄN  >>


Jyri Pelkonen

Vuokatin Olympiavalmennuskeskus – Kansainväliset asiakkuudet  

“Kääri hihat ja tule hommiin! Vuokatissa on riman nosto meneillään, ja tähän tarvitaan kaupallista osaaja ja johtajaa, että siitä selvitään.” –Jyrin terveiset tulevalle myyntijohtajalle

Lapsesta lähtien Vuokatissa paljon viihtynyt Jyri Pelkonen on harrastanut yhdistettyä, kilpaillut lajissa maajoukkuetasolla ja valmentanut sekä Suomen että Norjan yhdistetyn maajoukkueita. Nykyisin hän työskentelee Vuokatti Sportin valmennuskeskuksen johtajana.

Urheilu- ja valmentajataustansa ansiosta Jyrillä on kansainvälistä näkemystä, mitä Vuokatti Sportin kaltainen keskus tarvitsee hyvään asiakaspalveluun. Urheilun myötä hän ymmärtää eri lajien vaatimukset suorituspaikkoja ja oheisharjoittelua myöten. “Lajia ja alaa pitää seurata koko ajan, koska hyviä harjoituskeskuksia on ympäri maailmaa. Jos haluamme pysyä kilpailussa mukana, pitää kehittyä koko ajan.”

Kajaanista kotoisin oleva, nykyisin 15 vuotta Vuokatissa viihtynyt Jyri kertoo olevansa erittäin kunnianhimoinen, mutta joustava: “Minun kanssa on helppo tulla toimeen.”

URHEILIJAURA:

  • Seefeld joukkuepronssi 1985
  • Lahden MM-kisojen 6. sija 1989

Mikko Virtanen

Vuokatin Olympiavalmennuskeskus – Kotimaan asiakkuudet  

“Myyntijohtajan ei tarvitse olla himourheilija. Pääasia, että uskaltaa heittäytyä osaksi erittäin dynaamista ja kunnianhimoista, eteenpäin pyrkivää tiimiä.” –Mikon terveiset tulevalle myyntijohtajalle

Vuokatti Sportin valmennuskeskuksen päällikkö, testauspäällikkö ja valmentaja Mikko Virtaselle harrastuksesta tuli ammatti. Alunperin Mikko saapui silloiseen Vuokatin Urheiluopistoon hiihdon ja kilpaurheilun perässä.

Jos Vuokatti ei ole ennestään tuttu tulevalle myyntijohtajalle, ei Mikon mielestä ole syytä huoleen: “Vuokatissa kaikki harrastusmahdollisuudet ovat lähellä, sesonkivaihtelut ovat pieniä ja täällä on neljä selkeää vuodenaikaa harrastaa.”  

Mikolla on pitkä ja kattava kokemus alalta: “Näkemyksiä löytyy ja puhun suoraan, joten ajatuksiani ei tarvitse lukea rivien välistä.” Viime vuosina Mikko on toiminut muun muassa Japanin ja Kiinan hiihtomaajoukkueen valmentajana sekä parhaillaan osana Suomen hiihtomaajoukkueen valmennustiimiä. Hän toimii myös maajoukkuehiihtäjä Perttu Hyvärisen henkilökohtaisena valmentajana.

URHEILIJAURA:

  • Nuorten SM-mitali 1993

Ann-Mary Ähtävä 

Vuokatin Olympiavalmennuskeskus – Kilpailutapahtumat

“Tervetuloa supertehokkaaseen tiimiin, jossa päätökset tehdään dynaamisesti! Hyvällä myyntijohtajalla on urheilijan sydän, mutta hän ymmärtää talouden lainalaisuudet.” –Ann-Maryn terveiset tulevalle myyntijohtajalle

Nuorena Vuokattiin urheilulukioon opiskelemaan saapunut Ann-Mary kertoo muuttaneensa Porvoosta saadakseen lunta suksiensa alle. Rakkaan hiihtoharrastuksen lisäksi hän on kunnostautunut maantiepyöräilyssä.

Kilpa-urasta on ollut selkeää hyötyä kilpailutapahtumien järjestämiseen, koska oma kokemus opettaa hyvän tapahtuman tunnusmerkit: “Aina mennään huippu-urheilu edellä. Pitää olla hyvin toimiva tulospalvelu sekä ladut ja suorituspaikat viimeisen päälle.”

Vuokatin maastojen asiantuntija ja suurkuluttaja on iloluontoinen ja nopea käänteissään: “Olen keskimäärin aina hyvällä tuulella ja ympärilläni tapahtuu aika paljon.”  

URHEILIJAURA:

  • Nuorten viestimaailmanmestari -92
  • MM-cup piste Lahdesta 2012

Anne Piirainen 

Talousjohtaja

“Vuokatissa parasta on monipuolisuus, kansainvälisyys ja luonto sekä se, että voi työskennellä tällaisessa upeassa ympäristössä haasteellisissa tehtävissä. Tervetuloa!”  –Annen terveiset tulevalle myyntijohtajalle

Vuokatti Sportin talousjohtaja Anne Piirainen harrasti nuorempana aerobicia, myöhemmin juoksu eri muodoissa on vienyt mukanaan. Anne on osallistunut useisiin isoihin juoksutapahtumiin Euroopassa, mutta kilpaileminen on hänelle enemmän oman itsensä voittamista. Uutta haastetta juoksuun Anne on saanut polkujuoksusta, jota hän treenaa raittiin ilman innoittamana omaksi iloksi ja kunnon ylläpitämiseksi 1–3 kertaa viikossa.

Vuonna 2005 Vuokattiin muuttanut Anne nauttii työstään toimialalla, jossa yhdistyy urheilu ja hyvinvointi. “Olen helposti lähestyttävä ja minun kanssa on helppo keskustella ja käydä asioita läpi. Kuulemma jämäkkyyttäkin löytyy!”


Veikko Halonen 

Toimitusjohtaja

“Vuokatissa odottaa ihannetyö sellaiselle henkilölle, jolle liikunta ja urheilu ovat sydämessä. Tiimi, joka tätä työtä täällä tekee, on hitsautunut hyvin yhteen, saanut paljon aikaan ja täällä on jatkuva tekemisen meininki.” –Veikon terveiset tulevalle myyntijohtajalle

Sotkamosta kotoisin oleva Vuokatti Sportin toimitusjohtaja Veikko Halonen kokee olevansa Vuokatissa kotikonnuillaan. Veikon tausta on voimakkaasti liiketoiminnan johtamisessa, mutta hän harrastaa kaikenlaista liikuntaa hengenpitimikseen. Mikään laji ei ole ylitse muiden, mutta iän myötä vauhti hiljenee ja matka pitenee. “Olen jo sen ikäinen, että saan liikkua huoletta ilman sykemittaria”, Veikko vitsailee.

Veikko liputtaa liikkumisen puolesta, koska se pitää ajatukset kasassa ja mielen virkeänä, kun saa happea. “Mitä arvostan tiimiläisten liikunta- tai urheilutaustassa, on se että he ovat liikunnan ja urheilun kautta oppineet järjestelmään elämää aina työtä ja harrastuksia myöten.”


HAE MYYNTIJOHTAJAN TEHTÄVÄÄN  >>

Takaisin ylös