Pikkujoulut

Järjestä ikimuistoiset pikkujoulut Vuokatti Sportin upeissa tiloissa!

 

Vuokatti Sportin lukuisat tilavaihtoehdot, loistava sijainti sekä maistuva ruoka takaavat onnistuneet pikkujoulut niin isolle, kuin pienemmällekin porukalle. Erityisesti ravintolan ja kabinettien välittömässä läheisyydessä sijaitsevat rantasaunat sekä avanto ovat keränneet kiitosta pikkujoulukansan keskuudessa.

Aivan ravintolamme vieressä sijaitsevat Ilves-, Kettu- sekä Teeri kabinetit ovat uusia kokoustiloja, jotka yhdistämällä on pikkujoulut mahdollista järjestää jopa 70 henkilölle. Mikäli tarvitset tilaa vieläkin isommalle ryhmälle, on myös ravintolamme mahdollista vuokrata sopimuksen mukaan jopa 400 henkilölle.

Pienemmälle, n. 20 henkilön ryhmälle suosittelemme erityisesti Rantakabinettia, josta avautuu upea talvinen maisema.

Mikäli ryhmäänne kiinnostaa sauna ja avantouinti, on mahdollista vuokrata toinen tai molemmat rantasaunoistamme ryhmänne koon mukaan. Myös ruoka on mahdollista tarjoilla saunoille, sillä rantasaunan yhteydessä sijaitsee kokoustila Turre, joka muuttuu näppärästi ruokailutilaksi. Saunoilla ja kokouskabineteissa on A-oikeudet.

Pikkujoulumenu >>

Hinta

35.00 € / aikuinen
Lapset alle 11 v -50 %
Lapset alle 4 v – 75%

Hinta sisältää kattauksen ja jouluiset somisteet.
Minimiveloitus 20 hengen mukaan

Pääset tutustumaan yrityksille ja ryhmille suunnattuihin palveluhin sekä Vuokatti Sportin kokoustiloihin tarkemmin tästä: https://vuokattisport.fi/resort/yritykset-ryhmat/

 

Aikuinen 35 € Varaa tästä
Takaisin ylös