Lasten ja nuorten urheiluleirit|

Monipuoliset urheiluleirimme tarjoavat eri lajien junioreille mahdollisuuden harjoitella idoliensa vanavedessä oman lajinsa saloja. Oman idolinsa tapaaminen ja yhdessä harjoittelu voi olla se ratkaiseva kipinä koko urheilu-uralle. Tervetuloa tutustumaan leireihimme ja nähdään Vuokatissa.

Vuokatin kesämäkihyppykauden avaus 3.-6.6.2019

Perinteinen Vuokatin mäkiviikko pidetään tänä vuonna heti kesän alkuun 3.-6.6.2019.

Mäkiviikko tarjoaa runsaan hyppäämisen lisäksi mäkihypyn oheisharjoituksia, fyysiset testit, luennon nykymäkihypyn vaatimuksista sekä muuta mukavaa yhdessäoloa.

Leirin lopuksi hypätään perinteinen leirikilpailu, jossa sopivan mäkikoon saa valita itse.

Ohjaajina mäkiviikolla toimii mm. Vuokatti-Ruka urheiluakatemian valmentajat.

Leirin hinta on 229 € / henkilö. Hintaan sisältyy majoitus, täysihoitoruokailut (aamiainen, keittolounas, päivällinen) maanantain päivällisestä torstain keittolounaaseen. Hintaan sis. leiriviikon ohjelman ja valmennuksen sekä leirikilpailuun osallistumisen.

Leirin hinta ilman majoitusta 169 €/ henkilö sisältäen täysihoitoruokailut (aamiainen, keittolounas, päivällinen) alkaen maanantain päivällisestä torstain keittolounaaseen sekä leiriohjelman ja leirikilpailuun osallistumisen.

Majoitus aamiaisella ilman ohjelmaa alkaen 50 €/ henkilö /vrk.

Ilmoittautuminen

 

Lisääthän lisätietoja kohtaan mahdollisen mäkikoon, josta olet jo hypännyt.

Vuokatissa mäkikoot ovat HS14, HS35, HS54 ja HS100.

runko-ohjelma_kesä 2018

Ryhmä/mäkikohtaiset ohjelmat jaetaan avauksen yhteydessä

Back to top

KattiSport 4.-7.6.2019

KattiSport -leiri on suunnattu 8-12-vuotiaille junioreille.

Leiri järjestetään Vuokatissa 4.-7.6.2019.

Lajeina kesällä 2019 extreme, maila- ja pallopelit, sirkus, akrobatia ja temppuilu ja lumilautailu & skeittaus. Lajikuvaukset:

Extreme

Extreme-laji on sinulle, joka haluat haastaa itsesi niin maan tasalla kuin korkeuksissa. Ohjelmassa mm. kuplajalkapalloa, seinäkiipeilyä, kaupunkisotaa, kiiking-ympärikeinua, vaijeriliukua ja seikkailupuistossa käynti.

Maila –ja pallopelit

Tule kanssamme parantamaan omia lajitaitojasi sekä pitämään hauskaa. Leirin lajeina mm. salibandy, frisbeegolf, sulkapallo, puistogolf. Oheisohjelmina mm. seikkailupuisto, topsupallo, ultimate ja pickleball.

Sirkus, akrobatia, temppuilu

Kuulut joukkoomme jos haluat oppia hienoja sekä ällistyttäviä temppuja joilla yllätät kaverisi. Leirin aiheina sirkustemppuilu, este- ja temppuilurata, pari- ja ryhmäakrobatia, parkour sekä käynti seikkailupuistossa.

Lumilautailu ja skeittaus

Tule mukavan rentoon porukkaan oppimaan uutta lumilautailusta ja skeittauksesta. Leirin aiheina mm. lumilautailua lumilautatunnelissa (reilausta, lumilauta crossia ja temppuilua) sekä skeittausta niin tasamaalla kuin rampissa. Oheisohjelmina mm. käynti seikkailupuistossa ja Superparkin freestylehallissa.

Hinnat

Leirihinnat 30.4.2019 asti:
Hotellimajoitus 169€/Lattiamajoitus 139€
Kotona-/muualla majoittuvat 109€

Leirihinnat 30.4.2019 jälkeen:
Hotellimajoitus 189€/Lattiamajoitus 159€
Kotona-/muualla majoittuvat 129€

Majoittuvien leirihinta sisältää leiriohjelman, vakuutuksen, leirituotteen ja ruokailut (aamiainen, keittolounas, päivällinen, iltapala). Kotona-/muualla majoittuvien leirihinta sisältää leiriohjelman, vakuutuksen, leirituotteen ja ruokailut (keittolounas, päivällinen)

LATAA ESITE  >>

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen päättyy 27.05.2019.

Lisätietoa leiristä:
myyntipalvelu@vuokattisport.fi 
puh. 08 6191 500

Valitse yksi laji mihin osallistut leirillä.

Lisätietoja esim. allergiat, huonekaverit

Back to top

Vuokatti Ski Team -Camp 8-11.6.2019

Vuokatti Sport

Huippujen vetämänä

Perinteinen nuorten hiihtoleiri järjestetään kesäkuun alkupuolella – sopivasti kesän harjoituskauden alkuun. Leiri on tarkoitettu yli 10-vuotiaille maastohiihdosta kiinnostuneille.

Vuonna 2019 nuorten hiihtäjien kesäleiri Vuokatissa järjestetään Vuokatti Ski Team Camp.

Leirillä nuoria hiihtäjiä opastavat Vuokatti Ski Teamin huippuhiihtäjät; Martti Jylhä, Eveliina Piippo, Vilma Nissinen, Turo Sipilä, Miska Poikkimäki ja Tino Tiilikainen sekä Vuokatti Sportin ja Vuokatti-Ruka urheiluakatemian valmentajia.

Hiihtäjien vanhemmat ja valmentajat ovat tervetulleita mukaan seuraamaan leiriä.

Teemana nopeus

Leirillä saat vinkkejä vauhdikkaaseen hiihtämiseen sekä tunnelissa että rullahiihtäen. Myös koordinaatiota ja yleistaitoa on luvassa monipuolisesti.

Leirillä pääsee myös testaamaan omaa fyysistä kehittymistä perinteisessä ”Vaaran valloitus”-harjoituksessa.

Majoitus ja hinta

Leirin hinta on 259 € / leiriläinen ja 259 € / aikuinen. Hintaan sisältyy majoitus Vuokatti Sport Resortissa, täysihoitoruokailut (aamiainen, lounas, päivällinen, iltapala) sekä leiriohjelma ja leiripaita. Useita majoitusvaihtoehtoja. Majoitustilat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Muualla majoittuvan leirin hinta 190 €/hlö (sis. leiriohjelma, ohjelman mukaiset ruokailut ja leiripaita)

Tervetuloa mukaan ikimuistoiselle hiihtoleirille Vuokattiin.

Ohjelma
Vuokatti_Ski_Team_Camp_8.-11.6.2019
Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen ma 27.5.2019 mennessä

#vuokattiskiteam  #becomeachampion #vuokattisport #traingrowthrive #begreaterthangreat

Lisätietoa: myyntipalvelu@vuokattisport.fi tai 08-6191500

 

Back to top

Adventure Camp 9.-13.6.2019

Päästä irti – Elämäsi vauhdikkain seikkailuleiri odottaa Vuokatissa!

Adventure Camp odottaa jokaista seikkailunnälkäistä 10-13-vuotiasta

Halusitpa olla huimapää, löytöretkeilijä, vaeltaja tai muuten vain utelias uskalikko, Adventure Campilla päästät irti oman elämäsi seikkailijan. Paljasta metsän salaisuudet, roiku temppuradalla kuusen latvasta ja anna mennä niin kovaa kuin pystyt. Tärkeintä ei ole suoritukset, vaan elämykset ja yhdessä kokeminen.

Neljän päivän Adventure Camp-leiri opettaa uutta ja kesyttää taatusti tekemisen nälän. Harjoittele jousiammuntaa, hio erätaitojasi, vuorikiipeile ja koe vauhdikkaat leiriolympialaiset. Vieläkö puhtia riittää? Kalasta, suppaile ja kannusta joukkueesi voittoon suosikkipeleissä. Luvassa on kaikkea paitsi tylsää uusien ystävien kanssa!

Hinnat

Leirihinnat 30.4.2019 asti:
Hotellimajoitus 59€/vrk (236€/4 vuorokautta)

Leirihinnat 1.5.2019 alkaen:
Hotellimajoitus 65€/vrk (260€/4 vuorokautta)

Muualla majoittuvan leirin hinta 180 €/hlö (sis. leiriohjelma ja ohjelman mukaiset ruokailut)

Majoittuvien leirihinta sisältää majoituksen neljän hengen huoneissa, leiriohjelman, ja ruokailut (aamiainen, keittolounas, päivällinen, iltapala).

LATAA OHJELMA>>

Ilmoittautuminen päättyy 2.6.2019

Lisätietoja esim. allergiat, huonekaverit

Back to top

25. Teemu Selänteen  jääkiekkoleiri 2019

Teemun ja kavereiden kanssa jäälle

Teemun Jääkiekkoleiri Vuokatti Sportilla on jääkiekkojunnun todellinen unelmaviikko, sillä leirin vetäjinä toimivat mm. Teemu Selänne, Valtteri Filppula ja maalivahtivalmennuksesta vastaavat Markus Ketterer ja Jussi Markkanen. Lisäksi kouluttajina toimii juniorivalmentaija sekä vierailevia tähtipelaajia eri seuroista.

Leiri järjestetään jo 25. kerran Vuokattissa 15.06. -19. 06.2019.

Viiden päivän mahtava leiripaketti sisältää: majoituksen, täys­hoidon, jäämaksut, vakuutuksen, leiripaidan sekä lippiksen. Teemun Jääkiekkoleirille mahtuu mukaan 160 pelaajaa (s. 2006-2010 ) , tyttöjä ja poikia, joista muo­dostetaan neljä ikäryhmää. Järjestäjät suorittavat valinnan siten, että kaikkien pelipaikkojen pelaajia tulee sopivassa suhteessa.

Tunnelmia 2018 leiriltä

Ohjelma

Leirillä hiotaan tietysti maalintekoa, torjuntaa, hyökkäystä ja puolustusta, mutta monipuoliseen ohjelmaan kuuluu jääharjoittelun lisäksi myös muuta liikuntaa.

Hinta

Leirin hinta 470€
Hinta sisältää majoituksen, täysihoitoruokailut (aamiainen, lounas, päivällinen) ja iltapalat, jäämaksut ja vakuutuksen.

Hakemukset

Haluaika päättyy  3.3.2019  jonka jälkeen tulleita hakemuksia ei huomioida.
Valinnoista ilmoitetaan sähköpostitse huoltajan osoitteeseen viikolla 12.

Back to top

HS Aateli-hiihtoleiri 24.-27.6.2019

Tule Huippujen seuraan!

Tämän kesän uutuutena Vuokatti Sport järjestää HS Aateli Race hiihtoleirin! Leiri on suunnattu kaikille 2004 tai jälkeen syntyneille.

Leiriohjelma rakentuu luonnollisesti Vuokatin Aateli Race kilpailujen yhteyteen. Hopeasompalaisen Aateli Race kilpailuun kuuluu 1,5km maastojuoksu sekä rullahiihto Vaaran päälle, sarjoina T/P 14/16v.

Myös muu leiriohjelma mahdollistaa aikuisten Aateli Race kilpailujen seuraamisen.

Valmentajat: Mikko Virtanen ja Jani Ähtävä.

Hinta
225 euroa/leiriläinen
Hinta sis. leiriohjelman ja valmennuksen, täysihoitoruokailut maanantain päivällisestä torstain lounaalle sekä kisaan osallistumisen.

Hinta ilman majoitusta on 180 euroa/leiriläinen, sis. leiriohjelman ja valmennuksen, täysihoitoruokailut maanantain päivällisestä torstain lounaalle sekä kisaan osallistumisen,

 

OHJELMA  >>

Ilmoittautuminen su 16.6. mennessä.

Lisätietoa ja ryhmäilmoittautumiset:
myyntipalvelu@vuokattisport.fi 
puh. 08 6191 500

Back to top

Ampumahiihtokarnevaalit Vuokatissa 18-21.7.2019

Kesä on ampumahiihdon harjoitteluun parasta aikaa. Suomen Ampumahiihtoliitto järjestää nuorille 9-15-vuotiaille ampumahiihtäjille harjoitusleirin Vuokatissa 18-21.7.2019.

Ampumahiihtokarnevaaleilla keskitytään jokaisen urheilijan perustekniikoiden kehittämiseen. Leiri ohjelma painottuu ammuntaharjoitteluun, unohtamatta fyysistä harjoittelua, hauskanpitoa ja hiihtoa. Osallistujat jaetaan iän ja harrastuskokemuksen mukaan tasoryhmiin ja jokaiseen ryhmään nimetään vastuuohjaaja ja apuohjaaja. Ohjaajina toimivat todella kokeneet ampumahiihtovalmentajat, jotka osaavat innostavasti kannustaa nuoria harjoittelemaan ja parantamaan taitojaan.

Ampumahiihtokarnevaalit on tarkoitettu kaikille lajin harrastajille kokemuksesta riippumatta. Tasoryhmät mahdollistavat harjoittelun juuri sopivassa ympäristössä ja taitotasoon sopivilla harjoitteilla. Karnevaaleilla pyritään luomaan pohjaa harrastajien lajitaitojen kehittymiselle antamalla uusia ideoita monipuoliseen harjoitteluun. Vaikka karnevaaleilla harjoitellaankin paljon, on tärkeintä muistaa hymyillä, pitää hauskaa ja nauttia muiden saman ikäisten ampumahiihtäjien seurasta!

Leirin hinta on 210€, sisältäen majoituksen, täysihoitoruokailut (aamiainen, lounas, päivällinen) sekä leiriohjelman

 

Lisätietoa SAHL:n sivustolta

Back to top