Oheisohjelmakuvaukset

Oheisohjelmat toimivat nonstop-periaatteella. Ennakkovarauksia toimintoihin ei oteta.

Oheisohjelmien alustavat aikataulut:
Ma 2.8 klo 12-17
Ti 3.8 ja Ke 4.8 klo 10-12, 13-16 ja 17-20

Parkoursuunnistus
Parkoursuunnistus on vauhdikas emit rata kiipeilytelineissä jalkapallokentän laidalla leikkipuistossa. Haasta itsesi ja kaverisi ketteryyttä ja nopeutta vaativilla radoilla.

Afrikantähtisuunnistus
Kerää 2-6 henkilön joukkueesi ja tule kilpailemaan muita vastaan. Ketkä löytävät ensin Afrikantähden? Afrikantähtisuunnistuksen lähtöpaikka sijaitsee jalkapallokentän länsipäädyssä.

Pyöräsuunnistus
Leimausleirillä pääsee tutustumaan yhteen suunnistuksen lajiin eli pyöräsuunnistukseen. Eri kokoisia pyöriä (fatbike tai maastopyörä) on tarjolla noin kymmenen kpl  koko leirin ajan oheisohjelmien aikataulun mukaisesti pyöräsuunnistukseen. Pyöräsuunnistusratoja on 4,5 km ja 7.4km.

Tarkkuussuunnistus
Leimausleirillä pääsee tutustumaan myös tarkkuussuunnistukseen. Tarkkuussuunnistuksessa ei mitata fyysistä suoritusta, vaan laji perustuu päättelytehtäviin. Tarkkuussuunnistuksen tehtäväpisteet eli rastit sijoitetaan hyväpohjaisten kulku-urien (polkujen, teiden jne.) varrelle. Tarkkuussuunnistus on oiva harjoitusmuoto esimerkiksi kartanlukua harjoitteleville.

Lajivalmennusluento
Teams-yhteydellä järjestettävä suunnistuksen lajivalmennusluento Ke 4.8 klo 18.00-19.00. Luento on tarkoitettu 14 v. ja vanhemmille leiriläisille sekä seuraohjaajille. Luennolla paneudutaan nuoren urheilijan laji- ja taitoharjoitteluun. Luennoitsijana suunnistaja Eetu Savolainen, Ikaalisten Nouseva-Voima. Luentolinkki julkaistaan leirin aikana.

Ravintoluento
Teams-yhteydellä järjestettävä ravintoluento Ti 3.8 klo 18.00-19.00. Luento on tarkoitettu 14 v. ja vanhemmille leiriläisille sekä seuraohjaajille. Luennolla paneudutaan nuoren urheilijan ravitsemukseen liittyviin asioihin. Luennoitsija  Oona Kettunen. Luentolinkki julkaistaan leirin aikana.

All Sports frisbeegolf kisa
Vuokatti Sportin frisbeegolf radalla eri liikuntavälineillä henkilökohtainen kisa oman joukkueen max. 5 hlöä kesken. Välineinä (5 kpl) jalkapallo, tennismaila ja pehmopallo, sählymaila ja tennispallo, turbokeihäs, frisbeekiekko. Tarkemmat ohjeet toimintoon saat lähtöpaikalta, joka sijaitsee Tekniikkarinteen luona.

ForFun-ratademo
Kompassi-tapahtumien ForFun-ratojen kokeilu. Alle kouluikäisten Rastirallista löytyy kaksi vaihtoehtoa: leimausrata ilman tulospalvelua omalla kellotuksella ja satusuunnistus, jossa on lyhyen reitin varrella kysymyksiä tai tehtäviä. Kouluikäisten Point2Run on lyhyt suunnistusrata, minkä varrella on tiimitehtäviä.

Melonta, soutu, suppailu
Särkisen rannassa pääset kokeilemaan melomista, soutua ja suppailua.

Uinti
Vuokatti Sportin Särkisen rannassa uintimahdollisuus. Järjestäjien puolesta ei valvontaa, vastuu valvonnasta seuraohjaajilla.

Muksula
Muksula on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille ja toiminta on koko ajan ohjattua ja valvottua. Muksulassa liikutaan lähiluonnossa ja tarvittaessa sisätiloissa, askarrellaan, leikitään ja koetaan uutta! Olemme avoinna tiistaina, keskiviikkona ja torstaina klo 9.00-12.00.

Välinelainauspiste
Järjestäjillä lainattavissa frisbeegolfkiekkoja, erilaisia pelejä, palloja ja muita liikuntavälineitä.

 

ALUEEN MUITA TOIMINTOJA

Vuokatti Ski Service
Vuokraa Fatbike, sähköfatbike tai maastopyörä ennakkoon https://rentle.store/vuokattiskiservice/shop Tiedustelut pyöriin liittyen ja vuokraukset 041 3153526.

Takaisin ylös