Mari Varjonen Vuokatin Urheiluopiston toimitusjohtajaksi

Diplomi-insinööri, tekniikan tohtori Mari Varjonen on valittu Vuokatin Urheiluopiston toimitusjohtajaksi 14.2.2022 alkaen nykyisen toimitusjohtajan siirtyessä eläkkeelle. Mari toimii tällä hetkellä johtajana Suomen Terveystalossa vastuualueinaan kuvantaminen ja teknologia. Hän on toiminut Terveystalossa myös muutosjohtajana ja verkostojohtajana. Hänellä on vahva kokemus liiketoiminnan- ja henkilöstön johtamisesta.

”Innolla odotan tärkeää tehtävääni Vuokatin Urheiluopiston toimitusjohtajana. Täällä on tehty paljon hienoja asioita jo tähän mennessä.  Yhdessä loistavan työyhteisön kanssa haluan kehittää toimintaa edelleen. Tehtävässä kulminoituvat minulle tärkeät asiat liiketoiminta- ja henkilöstöjohtaminen. Kun siihen sisältyvät huippu-urheilu, koulutus, valmentaminen, kansainvälistymisen vahvistaminen, hyvinvointi, liikunta ja terveys, niin paketti on minun maailmassani täydellinen. Yhdessä kehitämme ja jatkamme Vuokatin menestystarinaa.

Nöyrästi kiitän nykyistä työnantajaani Terveystaloa luottamuksesta ja hienoista tehtävistä sekä kehittymismahdollisuuksista.

Perheeseeni kuuluu aviomies Vesa sekä kaksi leonberginkoiraa Muro ja Rodo. Toinen kotimme on jo vuoden ajan ollut Vuokatissa. Luonto ja liikunta, talvella erityisesti hiihto, antavat energiaa ja hyvinvointia”.

Vuokatin Urheiluopisto on kasvanut viime vuosina strategiansa mukaisesti sekä talvilajien olympiavalmennuskeskuksena että aktiivisten ihmisten liikuttajana.  Vuokatin tulevien vuosien merkittävin kasvupotentiaali on kansalaisten aktivoinnissa liikuntaan, luontokokemuksiin ja hyvinvointiin. Erityisesti tälle sektorille terveydenhoidon parissa työskennellä Mari Varjosella on uutta näkemystä ja osaamista.

” Toimitusjohtajan tehtävään oli  40 hakijaa. Se kertoo Vuokatin maineesta ja vetovoimasta. Olen erittäin iloinen, että saamme toimitusjohtajaksi erinomaisen ihmisten johtajan ja hyviä tuloksia aikaansaaneen liiketoiminnan johtajan. Kun tähän lisätään Marin vahva terveydenhuollon tuntemus, kansainvälisyys ja innostus liikuntaan ja urheiluun, niin hänen johdollaan voimme luottaa Vuokatin Urheiluopiston erinomaisen kehityksen jatkuvan myös tulevina vuosina”, toteaa hallituksen puheenjohtaja Markku Haapasalmi.

Mari Varjonen vastaa myös Vuokatin Urheiluopiston kansainvälisestä kasvusta ja toimii osaltaan jatkossa Vuokatin matkailun kehittämisessä.

 

Lisätietoja

Mari Varjonen, 046 9234653

Markku Haapasalmi, 0400 677 211

Takaisin ylös