Leimaus 2021|

Leimausleiri on Suomen Suunnistusliiton lajitapahtuma 8-18-vuotiaille. Leirin majoitus- ja tapahtumakeskuksena on Vuokatti Sport. Leirin järjestää Vuokatti Sport ja Sotkamon Jymy.

Leimaus-leiri 2021

Leimaus-leiri 2021 järjestetään 2.-5.8.2021.

Edellisenä vuonna tehdyt majoitusvaraukset on  automaattisesti peruttu, joten jokaisen seuran tulee tehdä varaukset uudelleen.

Majoitusvarauksia otetaan vastaan maanantaista 22.3.2021 klo 8 alkaen.

Takaisin ylös

Leimaus majoitustasot ja hinnat

Majoitustaso          leiriläinen      ohjaaja

Hotellimajoitus                 280 €                         255 €

  • hotellimajoitus 2-3 hengen huoneissa. 1-hengen huoneen lisämaksu + 25€/vrk

Huoneistomajoitus          270 €                          245 €

  • huoneistomajoituksissa min 4 -6 hlö/huoneisto

Hinnat sisältävät täysihoitoruokailut, harjoitukset, kuljetukset harjoituksiin, oheisohjelman ja leirituotteen.

Majoitusvarauksia otetaan vastaan ma 22.3.2021 klo 8.00 alkaen.

Majoitus varataan seuroittain. Majoitusvarauksen yhteydessä kysytään leiriläisten ja ohjaajien lukumäärä sekä toive majoitustyypistä.  Majoitustyyppi vahvistetaan lopullisesti ennakkolaskutuksen yhteydessä. Varauksen teon yhteydessä tulee ilmoittaa seuran yhteyshenkilöiden tiedot leiriviestintää ja laskutusta varten.

Vuokatti Sport myyntipalvelu
myyntipalvelu@vuokattisport.fi
puh. 08 6191 500

Myyntipalvelu avoinna
ma-pe klo 8-16

OTA YHTEYTTÄ>

 

Takaisin ylös

Leimausleiri 2021 ilmoittautuminen

Toivomme seurojen ilmoittautuvan seuraohjaajien toimesta  31.5.2021 mennessä.

Käytäthän seuraavaa lomaketta;

Leimaus 2021 ilmoittautumislomake ryhmille

 

Päivitämme alustavat majoitusvaraukset automaattisesti leiri-ilmoittautumislomakkeessa olevan henkilömäärän mukaiseksi.

Leiri-ilmoittautumisten lähettämisen jälkeen laskutetaan seuralta ennakko 50 %,  ennakkolasku erääntyy 14.6.2021.

Ennakkolaskun yhteydessä seuralle vahvistetaan varattu majoitustyyppi ja sijainti.

Varaus muuttuu sitovaksi ennakkolaskun eräpäivänä.

Yksittäisiä peruutuksia/muutoksia otetaan vastaan 2.7. saakka. Tämän jälkeen peruutukset/muutokset ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.

Loppulasku lähetetään/erääntyy heinäkuun aikana.

 

Mikäli pandemiatilanteeseen liittyen leiri joudutaan perumaan 14.6. jälkeen, hyvitetään mahdollisesti jo suoritettu ennakkomaksu 100 %.

Huom! Leiri-ilmoittautuminen ei ole majoitusvaraus. Mikäli teillä ei ole aimmin tehtyä majoitusvarausta, otattehan yhteyttä myyntipalvelu@vuokattisport.fi

 

 

Takaisin ylös

Leimaus 2021 harjoitukset

Leiriviikko alkaa maanantaina 2.8. sprinteillä ja illan suunnistusharjoituksella. Leirin aikana kaikki tasoryhmät pääsevät harjoittelemaan Sotkamon ja Vuokatin alueen monipuolisissa maastoissa: tarjolla on kaikkea avoimista kangasharjuista vaativiin vaaran rinteisiin. Myös MM2013 maastoja on hyödynnetty monipuolisesti.

RR, TR ja Taso 1 -tasoryhmät harjoittelevat pääasiassa helppokulkuisissa kangasmaastoissa, mutta mukana on myös muutama treeni vaaramaastossa. Nuorimmille suunnistajille on luvassa useampi viuhkasuunnistusharjoitus ja rogaining harjoitus. Taso 2, Teho ja Pro -tasoryhmillä on luvassa multitraining harjoituksia erilaisissa maastotyypeissä sekä vaativaa suunnistusta Vuokatin vaaroilla. Kaikilla tasoryhmillä on harjoitus, jossa noustaan tuolihissillä Vuokatinvaaran päälle ja suunnistetaan vaaranrinteitä pitkin alas. Tämä tulee olemaan varmasti yksi leirin mieleenpainuvimmista treeneistä.

Tarkemmat harjoituskuvaukset tasoryhmittäin julkaistaan kesän aikana.

 

    

         

Takaisin ylös

Leimaus-leiri, tiedote 26.2.2021

Leimaus-leiri 2021 siirtyy elokuun alkuun

Vuokatin urheiluopistolla kesäkuun alussa järjestettäväksi suunniteltu suunnistuksen Leimaus-leiri siirtyy loppukesään. Uusi ajankohta on 2.-5.8.2021. Siirtopäätös syntyi, kun järjestäjätahot kuulivat Kainuun soten asiantuntijaa vallitsevan tautitilanteen kehittymisestä alkuperäiseen leiriajankohtaan nähden.

– Viesti järjestäjille oli, että kesäkuun alussa on hyvin epätodennäköistä kyetä järjestämään isoa leiriä ilman massiivista testausta tai kuplamenettelyä. Arvokisojen kaltaiset kuplat eivät ole mahdollisia Leimaus-leirin kaltaisessa tapahtumassa, joten varminta on jo tässä vaiheessa siirtää leiriä pari kuukautta eteenpäin, jolloin tilanne on varmasti huomattavasti parempi ja rokotuksetkin edenneet pidemmälle, toteavat Vuokatin leirinjohtaja Mika Tuononen ja Suunnistusliiton nuorisopäällikkö Timo Saarinen.

Leirin uusi ajankohta sijoittuu lomakauden loppuun juuri ennen koulujen alkua. Järjestäjillä on valmius majoitusten ja harjoitusten osalta järjestää täysipainoinen leiri juuri tuolloin, mikä helpotti siirtopäätöstä.

– Koronan aiheuttamien rajoitusten ja terveysturvallisuuden takia kaikki harjoitukset skaalataan vielä läpi ja tarjolle laitetaan sellainen kokonaisuus, joka voidaan turvallisesti toteuttaa. Esim. yhteislähtöjä ei ole ja viestiharjoituksen järjestäminen pohditaan kokonaisuudessaan uudestaan kuten myös kyyditysten rooli, kertoo Sotkamon Jymyn Janne Kankainen.

– Suunnistuksen kotimaisen kilpailukalenterin ja koulujen alkamisen näkökulmasta elokuun ensimmäinen viikko on käytännössä ainoa mahdollisuus leirille. Toki kaikkia siirto ei varmasti miellytä ja päällekkäisyyksiä tulee, mutta kokonaisuudessaan pidän tätä parhaana ratkaisuna, jotta Leimaus-leiri ylipäätään voidaan toteuttaa vuonna 2021. Viime kesän perusteellakin ajankohta on nykytilanteessa varmin mahdollinen. Nyt kun siirtopäätös tehtiin ajoissa, on aikaa valmistautua ja tehdä järjestelyjä, kertoo Saarinen siirron taustoista.

Järjestelyiden osalta tulee joitakin muutoksia ja esimerkiksi majoitusvaraukset tehdään uudestaan. Lisäksi mahdollisuutta lattiamajoitukseen ei ole lainkaan tarjolla elokuussa. Leimaus-leirin järjestäjät antavat lisätietoa ja ohjeita nettisivuillaan viikolla 11, kun muitakin elokuun järjestelyihin liittyviä asioita varmistuu.

 

Vuokatti Sport

Mika Tuononen

050-5272507

 

Suomen Suunnistusliitto

Nuorisopäällikkö

Timo Saarinen

040-5198699

Takaisin ylös

Yhteistyössä

                                                

Takaisin ylös