Leimaus 2021|

Leimausleiri on Suomen Suunnistusliiton lajitapahtuma 8-18-vuotiaille. Leirin majoitus- ja tapahtumakeskuksena on Vuokatti Sport. Leirin järjestää Vuokatti Sport ja Sotkamon Jymy. Leiri alkaa 7.6. iltapäivällä ja päättyy 10.6. leiriviestiin.

Leimaus-leiri 2021

Päivitys 11.12.2020

Kesältä 2020 siirtynyt Leimaus-leiri järjestetään kesällä 2021, leiriajankohta on 7.-10.6.2021

Majoitusvaraukset: Viime kesälle tehtyjen varausten päivittäminen ja uusien varausten vastaanottaminen aloitetaan 15.3.2021 alkaen.

Leiri-ilmoittautuminen avataan Leimaus-leirin nettisivuille 15.3.2021.
Ilmoittautumiset tehdään seuroittain. Leirimaksujen ennakkolaskutus (50 %) aloitetaan huhtikuun alussa.

Suunnistusharjoituksiin, oheisohjelmiin ja ruokailuihin tullaan tekemään joitakin erityisjärjestelyjä ja myös näistä lisää infoa myöhemmin.

Myyntipalvelu
ma-pe klo 8-16
Puh. 08 6191 500
myyntipalvelu@vuokattisport.fi

Takaisin ylös

Suunnistusharjoitukset

Leimaus 2021 harjoitukset

Leimaus-leirin harjoitukset toteutetaan voimassa olevat koronarajoitukset huomioiden. Leiriviikko alkaa maanantaina 7.6. sprinteillä ja illan hämäräsuunnistuksella. Leirin aikana kaikki tasoryhmät pääsevät harjoittelemaan Sotkamon ja Vuokatin alueen monipuolisissa maastoissa: tarjolla on kaikkea avoimista kangasharjuista vaativiin vaaran rinteisiin. Myös MM2013 maastoja on hyödynnetty monipuolisesti.

RR, TR ja Taso 1 -tasoryhmät harjoittelevat pääasiassa helppokulkuisissa kangasmaastoissa, mutta mukana on myös muutama treeni vaaramaastossa. Nuorimmille suunnistajille on luvassa useampi viuhkasuunnistusharjoitus ja rogaining harjoitus. Taso 2, Teho ja Pro -tasoryhmillä on luvassa multitraining harjoituksia erilaisissa maastotyypeissä sekä vaativaa suunnistusta Vuokatin vaaroilla. Kaikilla tasoryhmillä on harjoitus, jossa noustaan tuolihissillä Vuokatinvaaran päälle ja suunnistetaan vaaranrinteitä pitkin alas. Tämä tulee olemaan varmasti yksi leirin mieleenpainuvimmista treeneistä.

Leiriviikko huipentuu torstaina 10.6 järjestettävään 4-osuuksiseen leiriviestiin.

Pro-ryhmään ilmoittautuneista H/D 16- ja H/D 18-sarjalaisista valitaan max 50 osallistujaa itse ryhmään. Pro-ryhmään ilmoittautuneet, mutta valitsematta jääneet siirretään TEHO-ryhmään.  

Pro-ryhmän leiriläiset kulkevat suunnistusharjoituksissa oman seuransa mukana, tarjolla ei ole pelkästään Pro-ryhmälle osoitettua harjoitusta erikseen.

                 

              

Takaisin ylös

Yhteistyössä

                                                

Takaisin ylös