Leimaus 2020|

Leimausleiri on Suomen Suunnistusliiton lajitapahtuma 8-18-vuotiaille. Leirin majoitus- ja tapahtumakeskuksena on Vuokatti Sport. Leirin järjestää Vuokatti Sport ja Sotkamon Jymy. Leiri alkaa 2.6. iltapäivällä ja päättyy 5.6. leiriviestiin.

Leimausleirin majoitustasot ja hinnat

 

Majoitustaso          leiriläinen      ohjaaja

Hotellimajoitus

Vuokatti Sport Hotelli                              280 €                                 255 €
Sokos Hotel Vuokatti                               280 €                                 255 €

Huoneistomajoitus

Vuokatti Sport Chalets                            270 €                                  245 €
Vuokatti Sport Uusi-Uutela                     245 €                                  220 €

Muut

Lattiamajoitus                                         180 €                                  155  €
Telttamajoitus                                         155 €                                  130 €

Hinnat sisältävät täysihoitoruokailut, harjoitukset, kuljetukset harjoituksiin, oheisohjelman ja leirituotteen.

Majoitusvarauksia otetaan vastaan 3.6. alkaen.

Majoitus varataan seuroittain. Majoitusvarauksen yhteydessä kysytään leiriläisten ja ohjaajien lukumäärä sekä toive majoitustyypistä.  Eri majoitusvaihtoehtoja on tarjolla rajoitettu määrä, joten majoitukset jaetaan järjestäjien toimesta ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli seuran osallistujat eivät mahdu toivomaansa majoitustyyppiin, järjestäjät ottavat yhteyttä ennen ennakkolaskutusta. Varauksen yhteydessä tulee ilmoittaa seuran yhteyshenkilöiden tiedot leiriviestintää ja laskutusta varten.

Maksu- ja peruutusehdot: alustavan varauksen perusteella seuralta laskutetaan helmikuun 2020 aikana 50% leirimaksusta. Summa hyvitetään leirin loppumaksusta, joka laskutetaan seuralta ilmoittautumisajan päätyttyä.

Majoituksen ennakkovarausaika päättyy 17.4.2020, jolloin seuroille lähetetään loppulasku, Maksuton peruutus onnistuu ennen tätä, tämän jälkeen tapahtuneista peruutuksista laskutetaan 50%.

 

Vuokatti Sport myyntipalvelu
myyntipalvelu@vuokattisport.fi
puh. 08 6191 500

Myyntipalvelu avoinna
ma-pe klo 8-16

OTA YHTEYTTÄ>

 

Takaisin ylös

Leimausleiri 2020 ilmoittautuminen

Leirille ilmoittautuminen on avoinna!

Toivomme seurojen ilmoittautuvan seuraohjaajien toimesta alla olevan kaavakkeen kautta 31.1.2020 mennessä. Tämänkin jälkeen otamme toki ilmoittautumisia vastaan eli seurat voivat täydentää omia ilmoittautumisia lähettämällä uuden ilmoittautumisen.

31.1.2020 tarkistamme ennakkoon tehdyt majoitusvaraukset ja saapuneet osallistujailmoittautumiset.

Päivitämme majoitusvarauksen automaattisesti leiri-ilmoittautumislomakkeessa olevan henkilömäärän mukaiseksi. Mikäli toivotte isompaa majoituskiintiötä, ilmoittakaa siitä selkeästi lomakkeen lisätietoja-kentässä.

Alustavan majoitusvarauksen/kiintiön perusteella seuralta laskutetaan helmikuun 2020 aikana 50% leirimaksuista. Summa hyvitetään leirin loppumaksusta, joka laskutetaan seuralta 17.4.2020 jälkeen.

Huom! Leiri-ilmoittautuminen ei ole majoitusvaraus. Mikäli teillä ei ole aimmin tehtyä majoitusvarausta, otattehan yhteyttä myyntipalvelu@vuokattisport.fi

Leimausleiri 2020

Leiriajankohta 2.-5.6.2020
  • EtunimiSukunimiOsallistujan syntymävuosiOsallistujan tasoryhmä (RR, TR, TASO1, TASO2, TEHO, PRO, OHJAAJA)Ruoka-aineallergiatEmit-kortin numero 

Takaisin ylös

Oheisohjelma

Leirin aikana liikuntaneuvoja opiskelijat järjestävät oheisohjelmaa sisällä ja ulkona. Ohjelmassa on mm. palloilua, musiikkiliikuntaa, seikkailua, luonnossa liikkumista, frisbeegolfia ja banderollien tekoa.
Täydennämme oheisohjelma infoa tammikuussa 2020.

Takaisin ylös

Suunnistusharjoitukset

Leimaus 2020 harjoitukset

Leiriviikko alkaa tiistaina 2.6. sprinteillä ja illan yhteislähtöharjoituksella. Leirin aikana kaikki tasoryhmät pääsevät harjoittelemaan Sotkamon ja Vuokatin alueen monipuolisissa maastoissa: tarjolla on kaikkea avoimista kangasharjuista vaativiin vaaran rinteisiin. Myös MM2013 maastoja on hyödynnetty monipuolisesti.

RR, TR ja Taso 1 -tasoryhmät harjoittelevat pääasiassa helppokulkuisissa kangasmaastoissa, mutta mukana on myös muutama treeni vaaramaastossa. Nuorimmille suunnistajille on luvassa useampi viuhkasuunnistusharjoitus ja rogaining harjoitus. Taso 2, Teho ja Pro -tasoryhmillä on luvassa multitraining harjoituksia erilaisissa maastotyypeissä sekä vaativaa suunnistusta Vuokatin vaaroilla. Kaikilla tasoryhmillä on harjoitus, jossa noustaan tuolihissillä Vuokatinvaaran päälle ja suunnistetaan vaaranrinteitä pitkin alas. Tämä tulee olemaan varmasti yksi leirin mieleenpainuvimmista treeneistä.

Leiriviikko huipentuu perjantaina 5.6 järjestettävään 4-osuuksiseen leiriviestiin.

Pro-ryhmään ilmoittautuneista H/D 16- ja H/D 18-sarjalaisista valitaan max 50 osallistujaa itse ryhmään. Mikäli Pro-ryhmään on yli 50 ennakkoilmoittautunutta, osallistujat valitaan online-rankin 25.5. (SM-keskimatka) rankipisteiden perusteella. Pro-ryhmään ilmoittautuneet, mutta valitsematta jääneet siirretään TEHO-ryhmään.  

Pro-ryhmän leiriläiset kulkevat suunnistusharjoituksissa oman seuransa mukana, tarjolla ei ole pelkästään Pro-ryhmälle osoitettua harjoitusta erikseen.

                 

              

Takaisin ylös

Yhteistyössä

                                                

Takaisin ylös