KESÄ 2019 – ACTIVE HOLIDAYS

Vuokatti Sportin kesä

Jos aktiivinen elämäntapa on vienyt mukanaan, ei täyttä pysähtymistä kaipaa kesälomallakaan. Päinvastoin. Kesä on parasta aikaa kokeilla uutta, seikkailla Suomen rikkaassa luonnossa ja nauttia omasta, ystävien tai perheen seurasta.

Kun pelkkä helleloma ei riitä, Vuokatti Sport tarjoaa monipuolisen kattauksen aktiviteetteja, Suomen vaihtelevasta säästä riippumatta. Vuokatti Sportissa treenaat samoilla suorituspaikoilla maailman parhaiden urheilijoiden kanssa.

Voit räätälöidä kesäloman mieleiseksi vain varaamalla majoituksen tai hyödynnät valmiit aktiiviloma ja perhelomapakettimme missä sinulle valmiiksi mietitty lomakokonaisuus järkihintaan.

Luonto kutsuu

Kotimaan komea luonto avautuu parhaiten pyörän selästä tai jalkapatikassa. Voit napata kesälomalla allesi näppärän kulkupelin Vuokatti Sport Ski Servicestä, joka vuokraa kesäaikaan maastopyöriä ja fatbikeja. Active Explorer -lomapakettiin voit valita extraetuna pyörän käyttöön koko loman ajaksi.

Vuokatin vaihteleva maasto kutsuu tutustumaan luontoreitteihin kävellen tai juosten. Vuokatinvaaran Olympic Training Center -testijuoksureitti on kesäisin suosittu maastojuoksureitti. Vuokatin 150 kilometriä pitkä latureitistö toimii kesäisin erinomaisena lenkkeily- ja maastopyöräilyalustana. Active Explorer -lomaan sisältyy tulostettu Vuokatin reittikartasto.

Oletko lintu vai kala?

Miltä kuulostaa Vuokatin luonnon kohtaaminen lintuperspektiivistä? Vuokatin Seikkailupuisto haastaa seikkailijat yhdeksällä eri tasoisella radalla, jopa 12 metrin korkeudessa. Jokainen rata loppuu mieleenpainuvaan zip line -laskuun. Lasten puiston radoilla pienimmätkin seikkailijat pääsevät kokemaan jännittäviä hetkiä.

Pulahdus Ahvenuslampeen kuuluu varmasti useimpien seikkailijoiden kesälomaan. Lammen ylittää Vesiurheilukeskuksen vetokaapeli, jonka avulla pääset harrastamaan vesihiihtoa erilaisilla välineillä. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse, opetamme kaiken oleellisen. Tarjolla myös SUP-lautoja rauhallisempaan menoon!

Varpaat kastuvat myös uimahallissa

Vuokattihallin monipuolinen uimahalli tarjoaa tilat lapsiperheiden makuun sekä aktiiviurheilijoille. Kuntoilijoita palvelee 25 metriä pitkä olympiatason allas. Monitoimialtaassa on vesiliukumäki, vesihierontaa, vauva-allas sekä perheen pienimmille sopiva matala pääty.

Lomapäivän kruunaa hyvä ruoka

Vuokatin laajin seisova pöytä O’las-ravintolassa ruokkii nälkäisimmätkin aktiivilomailijat joka päivä. Laaja ja monipuolinen valikoima on hiottu huippuunsa täyttämään aktiivisten ihmisten vaatimukset.

Ravintolan lisäksi lomailijoita palvelee aulakahvio A-oikeuksin sekä terassi, josta avautuvat kauniit näköalat Särkiselle ja Vuokatin vaaroille. Vuokattihallin kahvio palvelee uima- ja urheiluhallin aukioloaikoina.


Kesän kovimmat leirit lapsille ja nuorille

Vuokatti Sportin leirit lataavat kesän täyteen energiaa ja seikkailunhalua. KattiSport-kesäleirillä 4.–7.6.2019 jokainen valitsee neljästä kokonaisuudesta mieleisensä lajin. Tänä vuonna lajeina on maila- ja pallopelit, lumilautailu ja skeittaus, extreme sekä sirkus, akrobatia ja temppuilu. KattiSport-leiri lajivaihtoehtoineen on suunniteltu 8–12-vuotiaille.

Neljän päivän Adventure Camp -leiri 9.–13.6.2019 opettaa uutta ja kesyttää taatusti jokaisen 10–13-vuotiaan tekemisen nälän. Halusitpa olla huimapää, löytöretkeilijä, vaeltaja tai muuten vain utelias uskalikko, Adventure Campilla päästät irti oman elämäsi seikkailijan.

Kuntosali ja ryhmäliikunta

Vuokatti Sportin Pallohallirakennuksessa on täysin uudistettu kuntosali, jonka käyttö sisältyy Active Explorer- sekä Fun & Sport -lomapaketteihin.

Active Explorer -lomalaiset voivat osallistua vapaasti myös ryhmäliikuntatunneille. Kesällä suurin osa tunneista siirtyy ulos sään salliessa. Tarjoamme sekä Les Mills® kansainvälisiä konseptitunteja, että runsaasti talon omia tunteja, joista varmasti löydät omat suosikkisi, olit sitten rauhallisen tai tehokkaan menon ystävä.

Tervetuloa viettämään aktiivinen ja iloinen kesäloma Vuokatti Sporttiin!

AKTIIVILOMAT – VARAA NYT »
PERHELOMAT – VARAA NYT »
KYSY LISÄÄ – MYYNTIPALVELU »

 

 

Takaisin ylös