Iivo Niskanen parantui kansanvaivasta jo 5-vuotiaana

USKOMATON MENESTYSTARINA

Suomalaisten kuumeilu lisääntyy kohti talvea. Sosiaalisessa mediassa jaetaan sään ennustekarttoja ja toiveita tulevan talven tulosta. Hiihtokuume vaivaa etenkin Suomen eteläisiä osia, joissa talven tulo ei ole enää ollenkaan varmaa.

HOITO-OHJEET HIIHTOKUUMEESEEN >>

Iivo Niskasta ei suomalaisten kansallisvaiva haittaa.

–En juurikaan muista kuumeista aikaa, koska paranin jo 5-vuotiaana, kaksinkertainen olympiavoittaja kertoo. Tuolloin Niskasen isä opetti poikaansa hiihtämään perheen kotipellolla Vieremällä.

Nuorena poikana Niskasen esikuva oli – ja on edelleen tänäkin päivänä – Mika Myllylä. Niinä harvoina hetkinä, kun hiihtokuume meinasi löytää tiensä takaisin nuoren hiihtolupauksen elämään, Niskanen sai idolinsa saavutuksista voimaa jatkaa.

– Mika on suurin idolini, Niskanen vahvistaa. – Hiihto on minulle kaikki kaikessa, ja Mikan tarinaa seuranneena tiedän, että hänkin antoi lajille kaikkensa, hän jatkaa tunteikkaana.

HELPOTA HIIHTOKUUMETTASI – VARAA AKTIIVILOMASI NYT »

IIVO PITÄÄ HIIHTOKUUMEEN LOITOLLA:

https://www.instagram.com/p/BpCAPHSh9Lc/?utm_source=ig_web_copy_link

Ympärivuotinen hoito toi pysyvän helpotuksen

Huoli vaivan uusiutumisesta on osoittautunut Iivo Niskasen kohdalla turhaksi. Vauhtiin päästyään Niskasta ei ole hiihtokuume vaivannut. Suomen tämän hetken hiihtotähti tykittelee ennätyksiä ja on elämänsä parhaassa kunnossa.

–Itse olen huomannut, että ympärivuotinen hoito pitää kuumeen loitolla. Kannattaa siis hiihtää aina kun mahdollista, Niskanen vinkkaa.

Vuokatti Sportin ladut ovat Niskasen mukaan ensiluokkaisia hiihtokuumeen oireiden hoitoon.

–Latuverkosto on erittäin monipuolinen ja valmennus maailmanluokkaa. Hiihtämään pääsee tarvittaessa ympäri vuoden hiihtotunnelin ansiosta. Lisäksi Vuokatti Sportin latumestarit pitävät hiihtoladut erinomaisessa kunnossa.

–Sinne vain hiihtämään, niin kuumekin hellittää, Niskanen huikkaa ja lähtee sivakoimaan leveä hymy huulillaan.

Tärkeintä on päästä hiihtämään

Nykyään hiihtokuume on täysin hoidettavissa ja hallittavissa oleva vaiva. Hiihtokuumeisen kannattaa hyödyntää Vuokatti Sportin ennakkovaraajan etu maksimoidakseen talven hiihtomääränsä. Sanomattakin on selvää, että hiihtokuume laskee vain hiihtämällä.


Miten sinä hoidat hiihtokuumettasi? – Vertaistukea Facebook sivuiltamme »

LUE LISÄÄ HIIHTOKUUMEESTA >>

#hiihtokuume #becomeachampion #olympictrainingcentervuokatti


KUVA1 : IIvo Niskanen auttamassa nuoria hiihtokuumeen hoidossa Vuokatti Ski Team Campillä kesällä 2017 Vuokatti Sportin hiihtotunnelissa.
KUVAT 2&3: Iivo Niskanen Vuokatissa keväällä 2017


Toim. huom. Hiihtokuume-vaivan määrittely ei liity lääketieteelliseen tutkimukseen, vaan Vuokatti Sportin omiin laajoihin kenttätutkimuksiin ja -havaintoihin. Artikkelin kuvat ovat kuvituskuvia ja kuvien henkilöt eivät kärsi hiihtokuumeesta.

Takaisin ylös