Haemme maastohiihto- ja jääkiekkovalmentajia valmentamaan kiinalaisia urheilijoita

Vuokatin urheiluopiston Olympic Training center (OTC), Valmennuskeskus on valtakunnan johtava talvilajien valmennuskeskus. Toimintamme on voimakkaassa kasvussa. Myös kansainvälistyminen on vahvaa: jo noin 20 % kaikista asiakkaistamme on kansainvälisiä urheilija-asiakkaita.

Haemme maastohiihto- ja jääkiekkovalmentajia valmentamaan kiinalaisia urheilijoita. Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden päästä työskentelemään ja kehittymään kansainvälisessä ilmapiirissä ja tutuissa, kattavissa ympärivuotisissa olosuhteissa.

Maastohiihto:

  • maajoukkuevalmentajaa
  • lukioikäisten valmentajia

Jääkiekko:

  • vastuuvalmentajia (2)
  • maalivahtivalmentajia ( 2)
  • fysiikkavalmentajia (2)

Sekä naisten, että miesten joukkueessa urheilijat ovat n. 20-vuotiaita.

Työssäsi vastaat n. 15-20 urheilijan suuruisen ryhmän päivittäisvalmennuksesta, suunnittelet ja toteutat harjoitukset, raportoit ryhmän edistymisestä ja toimit valmennuspäällikkömme alaisuudessa Vuokattilaista valmennuslinjaamme noudattaen. Tukenasi ja tulkkausapuna sinulla on kiinalainen apuvalmentaja sekä muut kotimaiset valmentajakollegat. Työ on itsenäistä asiantuntijatyötä ammattilaistiimissä.

Toimipisteesi on Vuokatin urheiluopistolla ja kilpailutoiminnassa myös eri puolilla Suomea.  Työn alustava alkamisajankohta on HETI (maastohiihto 1.9. ja jääkiekko 24.9.) ja tarjoamme ensisijaisesti vakituisia työsuhteita kansainvälisten asiakkaiden valmennukseen.

Edellytämme sinulta kokemusta valmennuksesta ja kykyä kommunikoida englannin kielellä.

Jos tehtävät kiinnostavat, toimitat meille CV:si sekä palkkatoiveesi 20.08.2018 mennessä osoitteella:

 

jyri.pelkonen@vuokattisport.fi

0408445882

 

Takaisin ylös