Vuokatti Sport Fysiopoli|

VUOKATTI SPORT FYSIOPOLI

Miksi sama vaiva palaa aina uudelleen, juuri kun olet elämäsi kunnossa? Eikö kroppa kestä kisakautta tai päättyykö työviikko aina niskasärkyyn? Liukastuitko lenkkipolulla ja paluu juoksutreeneihin arveluttaa? Haluaisitko tukea harjoittelulle tai arkeesi kartoittamalla lihastasapainosi ja ennaltaehkäistäksesi karikot?

Vuokatti Sport Fysiopoli on niin aktiiviliikkujan kuin urheilijan ratkaisu, kun haluat liikkua ja toimia taloudellisimmin sekä säästää itseäsi turhilta vammoilta tai niiden pitkittymisiltä. Meiltä saat apua myös vamman tai leikkauksen jälkeiseen aikaan, jotta pääset nopeasti takaisin radalle – entistäkin ehompana!

MONIPUOLINEN TYÖKOKEMUS JA KATTAVA LAJITAUSTA

Vahvuuksiimme kuuluu monipuolinen työkokemus tuki- ja liikuntaelin fysioterapiassa. Lisäksi meillä on useiden lajien vahva tuntemus, esimerkiksi kestävyyslajeista maastohiihdosta sekä juoksusta. Monipuolista osaamista ja lajituntemusta löytyy myös erilaisista palloilulajeista sekä yleisurheilun kentältä. Lisäksi meiltä löytyy kokemusta myös valmennuksesta ja moniammatillisesta yhteistyöstä työterveyshuollossa ja urheilun parissa – ikäihmisiä ja liikuntarajoitteisia unohtamatta.

ERINOMAINEN SIJAINTI

Vuokatti Sport Fysiopoli tarjoaa sijaintinsa puolesta loistavat puitteet harjoitteluolosuhteineen ja suorituspaikkoineen. Voimme toteuttaa fysioterapiaa niin uimahallissa, lenkkipolulla, ladulla kuin vaikka kuntosalillakin! Kaikki nämä suorituspaikat löytyvät 5 min säteellä fysioterapiatoimipakastamme; pallohalllin päädystä. Me tartumme yhdessä haasteeseesi. Analysoimme tilanteesi ja laadimme fysioterapeuttisen suunnitelman harjoitteineen ja tarvittavat toimenpiteet huomioiden. Yhteistyö mm. lääkärin tai valmentajan kanssa on luonnollinen ja tärkeä osa kuntoutumista. Fysioterapiassa painotamme aktiivista otetta. Pyrimme parantamaan asiakkaan toimintakykyä sekä auttamaan kivun hoidossa.

PALVELUT & HINNASTO

Tartu hetkeen äläkä jää yksin vaivojesi kanssa. Meille pääset nopeasti fysioterapiaan niin lääkärin lähetteellä kuin ilman. Meillä toimii myös Fysioterapeutin suoravastaanotto.

Osoite: Opistontie 4, 88610 Vuokatti. (Pallohallin pääty)
Varaa aikasi  vaivattomasti netistä tai soita meille numeroon 044 4148854

Vuokatti Sport Fysiopoli palvelee arkisin ma-pe sekä sopimuksen mukaan.

 

FYSIOPOLI HINNASTO

Fysioterapia 60 min – 60 €

Fysioterapia 45 min – 50 €

Fysioterapia 30 min – 30 €

Teippaus erillisenä toimenpiteenä – 15 – 20 €

Lihastasapainokartoitus – 120€ (sis. analysoinnin ja tulosten raportoinnin sekä tarvittavat harjoitteet), jatkokäynnit hinnaston mukaisesti

 

Fysiopolin palveluina mm. Kinesioteippaus, Fasciakäsittelyt, Manuaalinen terapia, Akupunktio, Lihasvoima- ja liikkuvuusmittaukset, Terapeuttinen harjoittelu, Urheiluvammojen ennaltaehkäisy sekä kuntoutus.

Myös Vuokatti Sportilla järjestettävien kurssien ja urheiluseurojen leiritysten tukipalvelut sekä seurayhteistyö. (esimerkiksi asiantuntijaluennot, liikeanalyysit, lihastasapainokartoitukset, lihashuollot sekä tukiharjoitteiden ohjaukset)

Vuokatti Sport Fysiopoli, tukena tavoitteissasi – ja apunasi niin arjessa kuin matkalla kohti unelmaasi!