Vuokatti Sport Fysioterapia|

VUOKATTI SPORT FYSIOPOLI

Miksi sama vaiva palaa aina uudelleen, juuri kun olet elämäsi kunnossa? Eikö kroppa kestä kisakautta tai päättyykö työviikko aina niskasärkyyn? Liukastuitko lenkkipolulla ja paluu juoksutreeneihin arveluttaa? Haluaisitko tukea harjoittelulle tai arkeesi kartoittamalla lihastasapainosi ja ennaltaehkäistäksesi karikot?

Vuokatti Sport Fysiopoli on niin aktiiviliikkujan kuin urheilijan ratkaisu, kun haluat liikkua ja toimia taloudellisimmin sekä säästää itseäsi turhilta vammoilta tai niiden pitkittymisiltä. Fysioterapeuttimme ovat apunasi myös vamman tai leikkauksen jälkeisenä aikana, jotta pääset nopeasti takaisin radalle – entistäkin ehompana!

FYSIOPOLI ON TOISTAISEKSI SULJETTU

Verkkovaraukset tästä >>

MONIPUOLINEN TYÖKOKEMUS JA KATTAVA LAJITAUSTA

Vahvuuksiimme kuuluu monipuolinen työkokemus tuki- ja liikuntaelin fysioterapiassa. Lisäksi useiden eri urheilulajien vahva tuntemus antaa meille valmiudet kattavaan ja nykyaikaiseen palvelutarjontaan. Meiltä löytyy kokemusta mm. useista eri kestävyylajeista kuten maastohiihdosta ja juoksusta, joiden lisäksi lajituntemusta on myös eri palloilulajeista sekä yleisurheilusta. Omaamme kokemusta myös valmennuksesta sekä moniammatillisesta yhteistyöstä työterveyshuollossa ja urheilun parissa – ikäihmisiä ja liikuntarajoitteisia unohtamatta.

ERINOMAINEN SIJAINTI

Vuokatti Sport Fysiopoli tarjoaa sijaintinsa puolesta loistavat puitteet harjoitteluolosuhteineen ja suorituspaikkoineen. Voimme toteuttaa fysioterapiaa niin uimahallissa, lenkkipolulla, ladulla kuin vaikka kuntosalillakin! Kaikki nämä suorituspaikat löytyvät 5 min säteellä fysioterapiatoimipakastamme; pallohalllin päädystä. Me tartumme yhdessä haasteeseesi. Analysoimme tilanteesi ja laadimme fysioterapeuttisen suunnitelman harjoitteineen ja tarvittavat toimenpiteet huomioiden. Yhteistyö mm. lääkärin tai valmentajan kanssa on luonnollinen ja tärkeä osa kuntoutumista. Fysioterapiassa painotamme aktiivista otetta. Pyrimme parantamaan asiakkaan toimintakykyä sekä auttamaan kivun hoidossa.

PALVELUT & HINNASTO

Tartu hetkeen äläkä jää yksin vaivojesi kanssa. Meille pääset nopeasti fysioterapiaan niin lääkärin lähetteellä kuin ilman. Meillä toimii myös Fysioterapeutin suoravastaanotto.

Osoite: Opistontie 4, 88610 Vuokatti. (Pallohallin pääty)
Varaa aikasi  vaivattomasti netistä tai soita meille numeroon 044 4148854

Vuokatti Sport Fysiopoli palvelee arkisin ma-pe sekä sopimuksen mukaan.

 

FYSIOPOLI HINNASTO

Fysioterapia 60 min – 60 €

Fysioterapia 45 min – 50 €

Fysioterapia 30 min – 30 €

Etäfysioterapia 45 / 60min – 50 € / 60 €
(HUOM! Etäfysioterapia toteutetaan Physitrack-ohjelman kautta, joka toimii sekä verkkoselaimella, että applikaation kautta. Varattuasi ajan saat lisätietoja fysioterapeuteiltamme hoidon toteuttamisesta. Voit myös kysyä lisäinfoa heiltä ennen varauksen tekemistä)

Teippaus erillisenä toimenpiteenä – 15 – 20 €

Lihastasapainokartoitus – 120€ (sis. analysoinnin ja tulosten raportoinnin sekä tarvittavat harjoitteet), jatkokäynnit hinnaston mukaisesti
Peruuttamattomista ja saman vuorokauden aikana perutuista käynneistä perimme 50% fysioterapiakäynnin hinnasta.

 

Huom. Tullessasi vastaanotolle ensimmäistä kertaa, suosittelemme 60min aikaa laadukkaan alkukartoituksen varmistamiseksi.

 

Fysiopolin palveluina mm. Kinesioteippaus, Fasciakäsittelyt, Manuaalinen terapia, Akupunktio, Lihasvoima- ja liikkuvuusmittaukset, Terapeuttinen harjoittelu, Urheiluvammojen ennaltaehkäisy sekä kuntoutus.

Myös Vuokatti Sportilla järjestettävien kurssien ja urheiluseurojen leiritysten tukipalvelut sekä seurayhteistyö. (esimerkiksi asiantuntijaluennot, liikeanalyysit, lihastasapainokartoitukset, lihashuollot sekä tukiharjoitteiden ohjaukset)

 

Vuokatti Sport Fysiopoli, tukena tavoitteissasi ja apunasi arjessasi!

 

Annathan meille palautetta kokemuksestasi Fysiopolilla! Pääset antamaan palautetta alla olevasta laatikosta.

FYSIOPOLI – PALAUTE >>

FYSIOPOLIN HENKILÖKUNTA

 

Otathan meihin yhteyttä Fysiopolin palveluita koskevissa asioissa! Mikäli emme pääse vastaamaan puhelimeen, laitathan sähköpostia ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Nähdään Fysiopolilla!

 

Anu Könttä, Fysioterapeutti AMK
anu.kontta@vuokattisport.fi+358 44 414 8854

Outi Helkama, Fysioterapeutti AMK
outi.helkama@vuokattisport.fi+358 44 067 7818

HENKILÖKUNNAN ESITTELY JA ERITYISOSAAMINEN

Lue lisää >>