Myyntijohtaja rekry

BECOME A REVOLUTIONIST – Sydän urheilussa, äly bisneksessä

Tsemppaatko joukkueestasi esiin vahvuudet? Saavutatko tuloksia voiton tahdolla? Lunastatko joukkueen kapteenina antamasi lupaukset? Jos vastasit kyllä, olet etsimämme johtaja ammattiurheilun ja vapaa-ajan matkailun avainpaikalle Vuokatti Sportiin.

Lähdimme uudistamaan liikuntamatkailua vuonna 2017 ja nyt suuntamme kohti voimakasta kasvua ja kansainvälistymistä. Vuonna 2018 Vuokatti Sport Resortissa vieraili 112 000 aktiivista liikkujaa, joista 25 % oli kansainvälisiä asiakkaita.

Vuokatti Sport Resort on aktiiviliikkujan unelmakohde, jossa harrastajat ja huippu-urheilijat kohtaavat samoilla treenipaikoilla. Tämä tarkoittaa elämyksellisempää, motivoivampaa ja tuloksellisempaa tapaa treenata sekä aktiivisempaa lomaa laadukkaassa ympäristössä.

Resortin menestysreseptin taustalla lepää kansallisesti ja kansainvälisestikin tunnustettu huippu-urheilijoiden valmennuskeskus Vuokatti Sport Olympic Training Center. Hiihtolajeihin erikoistunut keskus tarjoaa valmennus-, harjoittelu-, testaus- ja huolto-olosuhteet maailman huippu-urheilijoille.

Nyt haemme tälle kahden brändin uniikille kokonaisuudelle, osaksi Vuokatti Sportin johtoryhmää, myyntijohtajaa. Työssäsi vastaat urheilun ja aktiivisen liikunnan tuotteistamisesta sekä myynnin johtamisesta. Tehtäväalueeseesi kuuluu erityisesti talviurheilu ja sen aktiiviset lajit.

Rakkaus huippu-urheiluun tai aktiiviseen liikuntaan sekä mahdollinen kilpaurheilutausta ovat kasvattaneet sinut toimimaan tavoitteellisesti ja paineen alla. Aktiivinen tausta on etu, joka auttaa sinua ymmärtämään, mistä Vuokatti Sportissa on kyse. Jos sydämesi sykkii urheilulle ja älysi kaipaa liiketoiminnallisia haasteita, olet etsimämme johtaja.

 

Hae nyt ja tule osaksi liikuntamatkailun uudistusta! Lähetä avoin hakemuksesi ja CV:si 18.2. mennessä osoitteeseen veikko.halonen@vuokattisport.fi

Lisätietoja tehtävästä saat viikolla 7 Vuokatti Sportin toimitusjohtaja Veikko Haloselta. Laita kysymyksesi sähköpostilla osoitteeseen veikko.halonen@vuokattisport.fi

 

LISÄTIETOA TÄSTÄ  >>

Takaisin ylös